E-bike voor bezorging

Omdat veel bedrijven overschakelen op het bezorgen van hun producten is een E-bike voor bezorging een must. Wij bij DeliveryEBIKE leveren jou snel onze hoogwaardige E-bike: de Giant Deliver-E+. Deze E-bike beschikt over een hoogwaardig aluminium frame, een krachtige SyncDrive Sport middenmotor (70 Nm), een batterij van 500 Wh, een onderhoudsarme BeltDrive riemaandrijving, Hydraulische schijfremmen en brede banden voor extra grip en comfort. Hierdoor is onze Giant Deliver-E+ de perfecte E-bike voor zakelijk gebruik.

Waarom een E-bike voor bezorging?

Met de term “E-bike voor bezorging ” duiden wij op het gemak dat je hebt als je een fiets leaset bij DeliveryEBIKE. Nadat je je gemakkelijk hebt ingeschreven op onze website voor een leasecontract. Kun je al snel je fiets ophalen of laten bezorgen. Je bent dus bijna meteen “on the road”. Wij bij DeliveryEBIKE proberen ons vooral te focussen op het gemak van de klant. Wil jij graag je fiets op een bepaalde dag laten bezorgen? Dat is geen probleem. Liever je fiets direct ophalen? Dat is ook geen probleem! Dit is meestal al de volgende dag mogelijk via ons ophaal punt.

125
120
50
10000

Geen gedoe, geen lange termijn!

Bij DeliveryEBIKE zit je niet meteen vast aan een contract van 1 of 2 jaar, maar kun je na 3 maanden al kosteloos opzeggen. (Met een maand opzegtermijn) Ideaal dus voor de beginnende ondernemer die liever niet te lang vast zit aan bepaalde kosten of voor de particuliere klant die maar een kort leasecontract wil afsluiten. Kortom bij DeliveryEBIKE ben je aan het juiste adres voor een hoogstaande kwaliteit E-bike voor een lage prijs!

Is een Delivery E-bike iets voor mij?

Ben jij een bedrijf in de grote stad die veel producten aan huis moet bezorgen? Dan is een delivery E-bike zeker een mogelijkheid voor jou. Omdat het in vaak druk is in de stad wordt het lastig om bepaalde producten binnen een bepaald tijdslimiet te bezorgen met de auto. Hier komt onze E-bike van pas. Omdat je met deze fiets overal mag fietsen en geen overlast veroorzaakt door bijvoorbeeld te veel geluid of Co2 uitstoot. Ook is een E-bike 4 delivery ideaal voor als je jong personeel in dienst hebt. Om op een E-bike te fietsen heb je namelijk geen rijbewijs nodig. Hierdoor kun je zonder certificaat of helmplicht met 25 km/u door de stad racen en jou producten op tijd bij jou klant bezorgen! Kortom onze Giant Deliver-E+ is de perfecte delivery E-bike voor zowel zakelijke klanten als particulier gebruik. En je kunt ze leasen of de ebike kopen.