Je kunt je eenvoudig en snel online aanmelden! Met een paar basisgegevens maken we vervolgend jouw persoonlijk lease/huur overeenkomst op. Je kunt ook langskomen in bij DeliveryEbike in Eindhoven aan de Geldropseweg 9c.

De nieuwe prijs van onze Giant Delivery E+ is 3.799€, maar omdat je de ebike bij ons least betaal je een maandelijks vast bedrag van 125€. Hiermee is je fiets ook verzekerd en krijg je er onderhoud bij!

De leaseovereenkomst heeft een minimale duur van 3 maanden. Daarna kun je kosteloos iedere maand opzeggen. Je hebt een opzeg termijn van 1 maand.

Na het minimale termijn van 3 maanden kun je elke maand kosteloos opzeggen. Je hebt wel een opzeg termijn van 1 maand.

Als je accu leeg is of je komt met een lege accu te zitten tijdens het bezorgen, kun je voor maar €15 je accu komen omruilen bij ons afhaalpunt.  (Geldropseweg 9C, 5611 SB Eindhoven)

Met een volle accu kun je gemiddeld 120 km rijden.

Als er iets aan de hand is met je ebike zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat je een vervangende ebike krijgt. Om zo snel mogelijk reactie te krijgen kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. U heeft een eigen risico van 300€ bij schade aan de ebike.

We snappen dat je geschrokken bent en dat dit een vervelende situatie is. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een vervangende ebike. Wij hebben de volgende informatie nodig om je te kunnen helpen: het nummer van je fiets, de datum en tijd, de locatie en een korte omschrijving van het voorval. Voor diefstal brengen wij een eigen risico in rekening van maar €300, dat is het laagste eigenrisico op de ebike leasemarkt!

Bij DeliveryEbike staan de wensen van de klant centraal. Als jij geen afscheid van je ebike kunt nemen na de leaseperiode of hem al eerder wil overnemen van ons, neem dan gerust contact met ons op!

De accu van onze delivery ebike mag je altijd opladen! Of hij nou helemaal laag is of slechts een beetje, door de geavanceerde battery technology kun jij de accu opladen wanneer je wil!

Onze ebike beschikt over een soepel lopende 1 speed naaf. Hierdoor heb je geen versnellingen nodig en kun je altijd snel en soepel fietsen!

Onze ebike beschikt over een topsnelheid van 26 km/u. Voor deze snelheid ben jij niet verplicht om een helm te dragen! Toch raden we dit aan voor je eigen veiligheid!

Voor de Delivery ebike zijn er verschillende add-ons. zo kun je kiezen uit:
– een voordrager € 5-
– een achterdrager € 5-
– extra accu € 30-

We snappen als je nog vragen hebt die je hier niet hebt kunnen vinden. Voor alle vragen kunt je contact opnemen met ons opnemen.

Ik wil me aanmelden!

Ja, ik weet genoeg! Ik wil me meteen aanmelden voor een Delivery Ebike!

Food delivery ebike twv €3.799 voor maar €125 per maand*

Inclusief: service - onderhoud - verzekering - A-merk - per maand opzegbaar