FOOD DELIVERY EBIKE TWV €3.799 VOOR MAAR €125 PER MAAND

Food delivery bike

De deurbelt gaat en je ziet een witte bezorg bus voor de bus staan. Het is al zeker anderhalf uur geleden dat je je bestelling hebt geplaatst bij je favoriete restaurant. De bezorger zegt gehaast “sorry dat het zo lang duurde, het is ook zo druk in de stad rond deze tijd.” Eindelijk aan tafel neem je een hap van het eten van je favoriete restaurant. Helaas het is lauw. Dat wordt weer opwarmen. Heel je avond is verpest, wat heeft bestellen van zin als je het erna nog moet opwarmen. Veel mensen krijgen te maken met dit probleem. Omdat het in de stad zo druk kan zijn rond etenstijd ben je met de auto voor de kleinste rit al veel te lang onderweg. Een klein wendbaar voertuig is dan een must. Voor een scooter heeft je personeel een rijbewijs nodig. Hierdoor moet je veel potentiële werknemers afwijzen. Een Food delivery E-bike is de oplossing voor al deze problemen, ook straal je ook een groen imago uit als ondernemer!

Waarom een E-bike bij DeliveryEBIKE?

Waarom zou jij ervoor kiezen om je food delivery bike te leasen bij DeliveryEBIKE? Onze Food delivery E-bike is van zeer hoge kwaliteit en beschikt over de volgende kenmerken:

  • Een hoogwaardig aluminium frame
  • Krachtige SyncDriveSport middenmotor (70 Nm)
  • Een batterij van 500 Wh
  • Onderhoudsarme BeltDriveriemaandrijving
  • Hydraulische schijfremmen
  • Brede banden voor extra grip en comfort

Dankzij al deze kenmerken is onze Giant Deliver-E+ de perfecte food delivery bike. Niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook voor particuliere klanten.

Ook zit je bij ons niet vast aan een contract van 1 of 2 jaar, maar kun je na 3 maanden al kosteloos opzeggen. (Met een maand opzegtermijn) Ideaal dus voor de beginnende ondernemer die liever niet te lang vast zit aan bepaalde kosten of voor de particuliere klant die maar een kort leasecontract wil afsluiten. Kortom bij DeliveryEBIKE ben je aan het juiste adres voor een hoogstaande kwaliteit E-bike voor een lage prijs!

Jouw bedrijf voorzien van onze E-bikes

Denk jij dat je met onze E-bikes jouw bedrijf van de grond kan laten komen? Wil jij een of meerdere E-bikes bij ons leasen? Wij als DeliveryEBIKE denken graag met jou mee voor de juiste oplossing. Ook voor onze particuliere klant deken wij graag mee. Wij bij DeliveryEbike proberen altijd met een oplossing op maat te komen. Als jij graag een leasecontract wil afsluiten bij DeliveryEBIKE klink dan op de onderstaande knop voor de opties!

Kom langs

Geldropseweg 9c, EINDHOVEN

Bel

040 295 01 98 – 040 211 01 02 (zaterdag)